Dezbaterea Basescu-Geoana

In: Politica

3 Dec 2009

Scriu articolul acesta la cald in timp ce urmaresc live dezbaterea Basescu-Geoana.

Impresii:

– Cand vorbeste Basescu imi creste tensiunea si ma enervez

– Cand vorbeste Geoana imi scade tensiunea si adorm. Imi trebe cafea sa-mi revin, dar imediat ia din nou cuvantul Base si-mi revin un pic.

– Spectatorii sunt cam penibili, la fiecare replica se bucura ca niste copii ce primesc o ciocolata. „Hai ca i-a zis-o”. „Combate bine asta”… Sunt ca in filmele americane cand vreo 20 de oameni se felicita si se imbratiseaza pentru ca eroul principal a dezamorsat bomba in ultima secunda – fara ajutorul lor.

– Se tine bine Udrea.

– Nevasta lui Geoana scrie ceva pe Twiter sau Facebook

– Sunt plictisit, dar vad in spate ca si Johannis e pe cale sa adoarma.

– Aplauze isterice din tabara PDL-ului cred ca a zis ceva Base, ma dezmeticesc sa-mi dau seama despre ce vorbeste. Ah l-a incuiat pe Geoana cu ceva cifre. How the fuck cares ?

– Ma enerveaza Turcescu cu expresia lui: „exercitiu de….”

– Ma uit la emisiunea asta cam cum mai ajung cateodata pe OTV, sau Taraf TV, si stau acolo ca un masochist desi nu-mi place, sa vad totusi ce aberatii pot sa scoata unii pe gura

– Geoana parca nu e el, e cam nesimtit ca se tot baga peste Basescu. Ce naiba e asa de greu sa astepte sa termine ca nu mai inteleg nimic. Incepe sa se transforme in tziganeala. Si nu-mi place. Nu mai e prezindentiabil.

– Geoana o cam ia la gioale.

– Monica Macovei e bolnava ? de ce tot vorbeste singura ? parca spune o poezie in soapta.

– Un prieten din Germania imi spune ca nu-i mai merge linkul de streaming pe care se uita la dezbatere, pe siteul Realitatea. Ma gandesc ca s-a suparat Vantu si le-a taiat banda… „Bate Vantu prin Realitatea?”

– Geoana ii tot ridica mingea la fileu lui Basescu, si Basescu puncteaza de fiecare data. Nu-i buna strategia asta, dar „prostanacul” nu-si da seama.

Concluzia:

Basescu s-a descurcat mai bine si probabil multi dintre indecisi vor merge cu el. Va fi un scrutin interesant cu diferenta mica. Personal imi sustin in continuare pozitia, nu merg sa votez pentru ca m-am saturat sa tot aleg „raul cel mai mic”.

Adauga Comentariu

Despre mine

Manager, Antreprenor, Investitor, Inginer, Programator, Idealist, Liberal, Trekkie, Gamer, Tanar, Intreprinzator, Intelectual, implicat in proiecte Web & IT si investitii imobiliare.

Cand ceva nu merge bine am speranta ca pot schimba lucrurile.

Mai multe detalii despre mine...

  • David Rolland: Felicitari! este foarte greu, eu am reusit sa slabesc 35 de kg, dar si acuma am momente "slabe" :)) [...]
  • Gheara: @Lucian: 1. "Prioritatea de smecher" este un concept autohton Romanesc, care informal si ilegal est [...]
  • Lucian: @Adi: 1 - "Prioritatea de smecher" - nu stiu ce e asta, legea e lege pentru toti (take a look in Ge [...]
  • dan: Lacrimi, cu lacrimi am ras....extraordinar articolul. Frumos scris. PS: For isheep people around [...]
  • Branza Roxana: Buna!Am si eu nevoie te rog mult de informatii despre pasii pe care ii am de urmat ptr a infiinta un [...]