Asta-i vama mea!

In: Probleme romanesti

4 Iun 2010

Probabil ati auzit deja (ca toate ziarele internationale vuie) de spaga pe care a dat-o AC/DC in Vama Nadlac ca sa poata iesi din tara. Mi-am adus aminte imediat de filmul lui Cristian Nemescu, California Dreamin’, in care un impiegat cu exces de zel opreste un tren de transport militar – „Fuck Nato ! Fuck USA ! Fuck Bill Clinton si pe aia de la Bucuresti. Asta-i gara MEA! fara acte nu treceti. Baga-i bah pe linia doi ca m-au enervat!”.

Imi imaginez ceva similar: „Fuck you AC! Fuck you DC ! Asta-i vama mea, n-aveti rovinieta, nu treceti. Ia bagati ceva in buzunarul asta…”

Si au trecut cu 50 de euro…

2 Raspunsuri la Asta-i vama mea!

Avatar

v0id

iunie 4th, 2010 at 1:43 pm

PRO!

Avatar

Bomboana de Cox

iunie 7th, 2010 at 4:33 pm

Urmatorul pas ar fi, sa se plaseze niste sniperi prin vama si, practic oricine incearca sa treaca, sa fie impuscat fara somatie. Asa scapam si de mita si de persona nongrata .. hi hi. Ar fi mult mai fin sa nu mai vina nici dracu la noi in tara, timp de vreo 700 de ani. Poate asa spalam rusinea … desi slabe sanse si asa. Cred ca existam deja in cartile de isotrie: romanii=tigani borati care fug in tari calde sa fure si sa dea in cap.

Adauga Comentariu

Despre mine

Manager, Antreprenor, Investitor, Inginer, Programator, Idealist, Liberal, Trekkie, Gamer, Tanar, Intreprinzator, Intelectual, implicat in proiecte Web & IT si investitii imobiliare.

Cand ceva nu merge bine am speranta ca pot schimba lucrurile.

Mai multe detalii despre mine...

  • David Rolland: Felicitari! este foarte greu, eu am reusit sa slabesc 35 de kg, dar si acuma am momente "slabe" :)) [...]
  • Gheara: @Lucian: 1. "Prioritatea de smecher" este un concept autohton Romanesc, care informal si ilegal est [...]
  • Lucian: @Adi: 1 - "Prioritatea de smecher" - nu stiu ce e asta, legea e lege pentru toti (take a look in Ge [...]
  • dan: Lacrimi, cu lacrimi am ras....extraordinar articolul. Frumos scris. PS: For isheep people around [...]
  • Branza Roxana: Buna!Am si eu nevoie te rog mult de informatii despre pasii pe care ii am de urmat ptr a infiinta un [...]