Las’ ca merge si-asa

In: Probleme romanesti

20 Ian 2010

“If a man is called to be a street sweeper, he should sweep streets even as Michelangelo painted or Beethoven composed music or Shakespeare wrote poetry. He should sweep streets so well that all the hosts of heaven and earth will pause to say, ‘Here lived a great street sweeper who did his job well.’” – Martin Luther King, Jr.

„Daca un om are chemare sa fie maturator de strada, ar trebui sa mature strazile precum picta Michelangelo sau compunea Beethoven sau scria poezii Shakespeare. Ar trebui sa mature strazile atat de bine incat îngerii si oamenii sa se opreasca si sa spuna: ‘Aici a locuit un mare maturator de strazi, ce si-a facut treaba bine.’ „ – Martin Luther King, Jr.

Ei uite asta e cea mai mare problema a noastra a romanilor, ca natie, ca nu suntem perfectionisti, si toate lucrurile le facem pe jumate sau de mantuiala, pe principiul „bine-i si-asa”. Dar tot noi suntem nemultumiti de jumatatile de masura lasate de altii ca noi.

1 Raspuns la Las’ ca merge si-asa

Avatar

Jan

ianuarie 22nd, 2010 at 12:41 am

Nu ca afro-blackxicanii lui Luther i-ar fi ascultat prea tare sfatul 🙂

Adauga Comentariu

Despre mine

Manager, Antreprenor, Investitor, Inginer, Programator, Idealist, Liberal, Trekkie, Gamer, Tanar, Intreprinzator, Intelectual, implicat in proiecte Web & IT si investitii imobiliare.

Cand ceva nu merge bine am speranta ca pot schimba lucrurile.

Mai multe detalii despre mine...

  • David Rolland: Felicitari! este foarte greu, eu am reusit sa slabesc 35 de kg, dar si acuma am momente "slabe" :)) [...]
  • Gheara: @Lucian: 1. "Prioritatea de smecher" este un concept autohton Romanesc, care informal si ilegal est [...]
  • Lucian: @Adi: 1 - "Prioritatea de smecher" - nu stiu ce e asta, legea e lege pentru toti (take a look in Ge [...]
  • dan: Lacrimi, cu lacrimi am ras....extraordinar articolul. Frumos scris. PS: For isheep people around [...]
  • Branza Roxana: Buna!Am si eu nevoie te rog mult de informatii despre pasii pe care ii am de urmat ptr a infiinta un [...]