Centrul de adoptii de pisici e operational

In: Diverse

31 Iul 2010

Centrul de adoptii de pisici al Asociatiei Prietenii Pisicilor este operational. Preluam DOAR animale comunitare – adica culese de pe strazi. Din pacate, desi am dori, datorita lipsei de spatiu nu putem prelua pui de pisici particulare. Asociatia colaboreaza cu mai multi iubitori de animale, care s-au oferit sa gazduiasca temporar pisicutele preluate de asociatie. Asociatia achita cheltuielile cu mancarea si medicul veterinar pentru aceste pisici si incearca prin diverse mijloace sa promoveze pisicile, online si offline, pentru a le da cat mai repede spre adoptie.

Am lansat de curand si siteul asociatiei http://www.prieteniipisicilor.ro prin care vom promova toate pisicile.
Mai departe noutatile proiectului le vom publica acolo. Va rugam sa dati acest link prietenilor sa-l facem cunoscut cat mai repede.

Adauga Comentariu

Despre mine

Manager, Antreprenor, Investitor, Inginer, Programator, Idealist, Liberal, Trekkie, Gamer, Tanar, Intreprinzator, Intelectual, implicat in proiecte Web & IT si investitii imobiliare.

Cand ceva nu merge bine am speranta ca pot schimba lucrurile.

Mai multe detalii despre mine...

  • David Rolland: Felicitari! este foarte greu, eu am reusit sa slabesc 35 de kg, dar si acuma am momente "slabe" :)) [...]
  • Gheara: @Lucian: 1. "Prioritatea de smecher" este un concept autohton Romanesc, care informal si ilegal est [...]
  • Lucian: @Adi: 1 - "Prioritatea de smecher" - nu stiu ce e asta, legea e lege pentru toti (take a look in Ge [...]
  • dan: Lacrimi, cu lacrimi am ras....extraordinar articolul. Frumos scris. PS: For isheep people around [...]
  • Branza Roxana: Buna!Am si eu nevoie te rog mult de informatii despre pasii pe care ii am de urmat ptr a infiinta un [...]