Colectare de donatii pentru adaposturile de animale

In: Diverse

14 Dec 2010

ev-eraAsociatiile „Prietenii Pisicilor”, „SOS Dogs” Oradea si Animalutul.ro va invita sâmbata, 18 decembrie 2010, începând cu ora 11 la Era Shopping Park la prima editie a campaniei de strângere de conserve si hrana uscata pentru animalutele fara stapân din Oradea.

Scopul campaniei este de a le asigura câinilor si pisicilor din cele doua adaposturi oradene hrana pentru a trece cu bine peste aceasta iarna. Cu ajutorul vostru, al tuturor celor ce iubiti animalele, câinii si pisicile fara stapân din Oradea se vor bucura de o iarna mai usoara cu hrana din belsug.

Este binevenit orice ajutor din partea voastra: o conserva, o patura, un sac de nisip pentru pisici sau vitamine sunt lucruri care nu costa mult, dar care fac atât de mult diferenta în viata unui animal fara stapân. Câinii si pisicile fara stapân sunt animale care nu fac mofturi la mâncare, puteti aduce orice tip de conserva sau de hrana uscata.

Va asteptam sâmbata, 18 decembrie începând cu ora 11 în Era Shopping Park, in fata magazinului Carrefour, la prima editie a strângerii de hrana pentru animalutele fara stapân din Oradea!

Adauga Comentariu

Despre mine

Manager, Antreprenor, Investitor, Inginer, Programator, Idealist, Liberal, Trekkie, Gamer, Tanar, Intreprinzator, Intelectual, implicat in proiecte Web & IT si investitii imobiliare.

Cand ceva nu merge bine am speranta ca pot schimba lucrurile.

Mai multe detalii despre mine...

  • David Rolland: Felicitari! este foarte greu, eu am reusit sa slabesc 35 de kg, dar si acuma am momente "slabe" :)) [...]
  • Gheara: @Lucian: 1. "Prioritatea de smecher" este un concept autohton Romanesc, care informal si ilegal est [...]
  • Lucian: @Adi: 1 - "Prioritatea de smecher" - nu stiu ce e asta, legea e lege pentru toti (take a look in Ge [...]
  • dan: Lacrimi, cu lacrimi am ras....extraordinar articolul. Frumos scris. PS: For isheep people around [...]
  • Branza Roxana: Buna!Am si eu nevoie te rog mult de informatii despre pasii pe care ii am de urmat ptr a infiinta un [...]