Campanie de colectare de hrana pentru animalele din adaposturi

In: Diverse

6 Apr 2011

afis-campanie-doneaza-hrana-animale3În preajma Sărbătorilor de Paşti, Asociaţiile Prietenii Pisicilor şi SOS Dogs, împreună cu Animalutul.ro, vă invită sâmbătă 16 aprilie la un eveniment dedicat animalelor fără stăpân din Oradea. Strangerea de hrană pentru animale va avea loc în Era Shopping Park, începând cu ora 10 a dimineţii.

Scopul campaniei este de a le asigura hrană câinilor şi pisicilor din cele două adăposturi orădene.
Centrul „SOS Dogs Oradea” numără deja peste 400 de câini, iar centrul de adopţii pisici „Prietenii Pisicilor” a reuşit să plaseze nenumărate pisici spre adopţie, însă situaţia e departe de a fi soluţionată. Voluntarii asociatiei au intervenit în cazuri unde pisicile stăteau înghesuite în spaţii mici, le-au vaccinat, deparazitat şi le îngrijesc până când vor fi adoptate. Cea mai mare problemă rămâne cea a mâncării pentru animale. Cu ajutorul vostru, al tuturor celor ce iubiţi animalele, câinii şi pisicile fără stăpân din Oradea se vor putea bucura de hrană şi în următoarele luni.
Este binevenit orice ajutor din partea voastră: o conservă, o pătură, un sac de nisip pentru pisici sau vitamine. Sunt lucruri care nu costă mult, dar care fac atât de mult diferenţa în viaţa unui animal fără stăpân.
Câinii şi pisicile fără stăpân sunt animale care nu fac mofturi la mâncare, puteţi aduce orice tip de conservă sau de hrană uscată.
În cadrul primei ediţii a acestui eveniment, „Anul acesta, fii TU Mos Craciun pentru ei!”, s-au strâns conserve şi hrană uscată suficiente cât animalele din centrele orădene să treacă peste iarna grea şi lungă.
Vă aşteptăm sâmbătă, 16 aprilie începând cu ora 10 în Era Shopping Park la a doua ediţie a strângerii de hrană pentru animăluţele fără stăpân din Oradea!

Puteti confirma participarea aici:
http://www.vinsieu.ro/eveniment/bihor/oradea/alte-evenimente/campanie-de-colectare-de-donatii-pentru-animalele-din-adaposturi/50749/e.html

Update:

UPDATE:
In urma evenimentului s-au strans:
– donatii banesti:   434 RON
– hrana uscata cutii: 57 Kg
– hrana umeda: 50 Kg
– 6 saci de nisip pt litera
Multumim tuturor celor ce ne-au ajutat!

UPDATE:

In urma evenimentului s-au strans:
– donatii banesti:   484 RON
– hrana uscata cutii: 57 Kg
– hrana umeda: 50 Kg
– 6 saci de nisip pt litera

Multumim tuturor celor ce ne-au ajutat!

Adauga Comentariu

Despre mine

Manager, Antreprenor, Investitor, Inginer, Programator, Idealist, Liberal, Trekkie, Gamer, Tanar, Intreprinzator, Intelectual, implicat in proiecte Web & IT si investitii imobiliare.

Cand ceva nu merge bine am speranta ca pot schimba lucrurile.

Mai multe detalii despre mine...

  • David Rolland: Felicitari! este foarte greu, eu am reusit sa slabesc 35 de kg, dar si acuma am momente "slabe" :)) [...]
  • Gheara: @Lucian: 1. "Prioritatea de smecher" este un concept autohton Romanesc, care informal si ilegal est [...]
  • Lucian: @Adi: 1 - "Prioritatea de smecher" - nu stiu ce e asta, legea e lege pentru toti (take a look in Ge [...]
  • dan: Lacrimi, cu lacrimi am ras....extraordinar articolul. Frumos scris. PS: For isheep people around [...]
  • Branza Roxana: Buna!Am si eu nevoie te rog mult de informatii despre pasii pe care ii am de urmat ptr a infiinta un [...]