Cel mai mare site de evenimente, concerte, festivaluri si targuri

In: Diverse

15 Apr 2011

evenimente

Iata unul din proiectele pe care lucrez acum: siteul de evenimente VinSiEu.ro

Site-ul de evenimente VinSiEu.ro s-a lansat in vara anului 2009. Ne-am propus sa creem o comunitate de membri care sa interactioneze, sa-si anunte evenimentele si sa participe impreuna la evenimente. Astfel un membru autentificat poate publica evenimente, poate anunta evenimentele sau lansa invitatii altor membri ai comunitatii. Site-ul s-a dorit a fi pus la dispozitia organizatorilor de evenimente, in special celor mici si mijlocii, in scopul de a oferi o baza gratuita de promovare targetata pe zone respectiv categorii de interes. Site-ul poate fi folosit si de catre membrii neautentificati, permitandu-le vizualizarea evenimentelor, sortarea lor dupa zone de interes sau categorii precum si comentarea evenimentelor. Deasemenea un vizitator ajuns pentru prima data pe site se poate autentifica foarte usor folosind contul de Facebook sau Google.

VinSiEu.ro si-a propus de la bun inceput sa se axeze pe toata gama de evenimente – mici, medii si mari, pornind de la petreceri personale, party-uri in cluburi, concursuri locale ( ca de exemplu un concurs local de sah ), si pana la marile concerte, festivaluri si targuri ce au loc in tara. Pana in momentul de fata avem un total de 50.000 de evenimente stranse in ultimii doi ani, din care 16.000 de concerte si peste 2000 de festivaluri.

Evenimentele sunt structurate in urmatoarele categorii: Conferinte si Seminarii, Petreceri in cluburi si discoteci, Expozitii si lansari de carte, Festivaluri, Inaugurari, Jocuri si concursuri, Muzica si concerte, Petreceri, Spectacole si filme, Sport si excursii, Targuri si Alte evenimente. Cele mai de interes si cele mai cautate evenimente in momentul de fata sunt de departe concertele, urmate de targuri si festivaluri.

Adauga Comentariu

Despre mine

Manager, Antreprenor, Investitor, Inginer, Programator, Idealist, Liberal, Trekkie, Gamer, Tanar, Intreprinzator, Intelectual, implicat in proiecte Web & IT si investitii imobiliare.

Cand ceva nu merge bine am speranta ca pot schimba lucrurile.

Mai multe detalii despre mine...

  • David Rolland: Felicitari! este foarte greu, eu am reusit sa slabesc 35 de kg, dar si acuma am momente "slabe" :)) [...]
  • Gheara: @Lucian: 1. "Prioritatea de smecher" este un concept autohton Romanesc, care informal si ilegal est [...]
  • Lucian: @Adi: 1 - "Prioritatea de smecher" - nu stiu ce e asta, legea e lege pentru toti (take a look in Ge [...]
  • dan: Lacrimi, cu lacrimi am ras....extraordinar articolul. Frumos scris. PS: For isheep people around [...]
  • Branza Roxana: Buna!Am si eu nevoie te rog mult de informatii despre pasii pe care ii am de urmat ptr a infiinta un [...]